SponsorKliks

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=11134
SVL Volleybal gratis via SponsorKliks!

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan SVL Volleybal, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en SVL Volleybal ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar SVL Volleybal.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Sport Vereniging Langbroek – Volleybal ook GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van SVL Volleybal. Voor jou een kleine moeite, voor ons zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Sport Vereniging Langbroek – Volleybal. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert SVL Volleybal hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch SVL Volleybal weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor SVL Volleybal is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert SVL Volleybal dan niets op.

Klik hier en bezoek de SponsorKlikspagina van SVL Volleybal.

Benieuwd hoeveel we al hebben gespaard via sponsorkliks? Klink dan hier.