Coronamaatregelen

Vanaf 6 november jl. gelden de volgende coronamaatregelen op sportpark Oranjehof te Langbroek:

Binnenruimte(s)

Iedere sporter/supporter van 18 jaar en ouder dient een geldige QR-code i.c.m. ID-bewijs te kunnen overleggen bij het betreden van een binnenruimte (sporthal, kleedkamers, toiletten, etc).

Kantine

De corona toegangspas is ook verplicht in sportkantine. Je krijgt toegang tot de SVL sportkantine:

• Vanaf 13 jaar met een geldig Corona toegangsbewijs
• Vanaf 14 jaar met een geldig Corona Toegangsbewijs in combinatie met een geldig legitimatiebewijs.

Een geldig Corona Toegangsbewijs is een:

1. Bewijs van vaccinatie:

• Digitaal bewijs (QR code) via de Corona Check app;
• Papieren bewijs (papier met QR code) via de Corona Check app of de Corona Check website https://coronacheck.nl/nl/print/

2. Herstelbewijs

• Bewijs positieve coronatest van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden.

3. Testbewijs

• Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit. Lees hier het protocol ‘verantwoord sporten’ van NOCNSF dat geldt vanaf 6 november jl.

Livestream

Elke thuiswedstrijd wordt gestreamd en opgenomen via ons youtubekanaal. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via dit contactformulier.