Coronamaatregelen

Per zaterdag 25 september zijn er geen beperkingen meer voor het beoefenen én bezoeken van de breedtesport! Dit houdt in dat iedereen weer optimaal kan genieten van onze prachtige sport. Dat betekent dat je zonder Corona Toegangsbewijs het sportpark en de sporthal (wedstrijd spelen of kijken) bij SVL Volleybal kan betreden.

Kantine

De corona toegangspas is wel verplicht in sportkantine. Je krijgt toegang tot de SVL sportkantine:

• Vanaf 13 jaar met een geldig Corona toegangsbewijs
• Vanaf 14 jaar met een geldig Corona Toegangsbewijs in combinatie met een geldig legitimatiebewijs.

Een geldig Corona Toegangsbewijs is een:

1. Bewijs van vaccinatie:

– Digitaal bewijs (QR code) via de Corona Check app;
– Papieren bewijs (papier met QR code) via de Corona Check app of de Corona Check website https://coronacheck.nl/nl/print/

2. Herstelbewijs

– Bewijs positieve coronatest van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden.

3. Testbewijs

– Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit. Lees hier het protocol ‘verantwoord sporten’ van NOCNSF dat geldt vanaf 25 september.

Livestream

Elke thuiswedstrijd wordt gestreamd en opgenomen via ons youtubekanaal. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via dit contactformulier.