Club- en vrijwilligerstaken

SVL Volleybal wil een toegankelijke en betaalbare club zijn en blijven. En daarom vervullen alle leden van SVL Volleybal en externe vrijwilligers zoveel mogelijk taken die nodig zijn voor het draaien van een sportvereniging. We noemen dit onze clubtaken. Elk lid is hierdoor automatisch ook vrijwilliger en heeft dus een clubtaak. Elk lid mag zelf kiezen welke clubtaak hij of zij wil doen voor de club. Zo zijn er leden die gespecialiseerd zijn in de taak die zij vervullen, maar ook leden die een clubtaak uitvoeren om zo iets nieuws te leren. Op deze manier geven we samen vorm aan de club!  

Hoe werkt het?

Als externe vrijwilliger of bij het aanmelden van SVL Volleybal kun je middels onderstaand formulier je keuze(s) maken voor de gewenste clubtaak. Vervolgens overlegt onze ledenadministrateur samen met jou welke clubtaak je werkelijk wilt gaan invullen. In principe vervul je deze clubtaak tijdens je gehele lidmaatschap, maar veranderen kan zeker. Dat kan ook via onderstaand formulier.  

Welke clubtaak kan ik kiezen?

Onderstaand staan alle clubtaken omschreven. We willen je vragen minstens drie potentiële clubtaken aan te vinken. Onze ledenadministrateur overlegt dan met jou welke taak je zal gaan vervullen. Vul je niets in, dan word je automatisch een “hulptroeper”. Heb je zelf een idee voor een clubtaak die hier niet tussen staat? Vul dit in bij ‘anders, namelijk..’, we zijn benieuwd naar jouw ideeën! 

Denk bij hulptroepen aan: tellen bij thuiswedstrijden, op-en afbouwen volleybalveld en tribune thuiswedstrijden, op-en afbouwen activiteiten, flyers rondbrengen, incidentele bardiensten…etc).