Nieuwe leden

Heb je interesse om bij ons te komen volleyballen? Je bent van harte welkom! Onze
teams spelen op verschillende niveaus dus we vinden vast een team dat bij je past.

Voordat je lid wordt mag je 3 keer gratis meetrainen. Dit is voor jou de kans om te
kijken of onze vereniging bij je past en dat biedt ons de mogelijkheid jou in het juiste
team te plaatsen. Kom vooral een keer langs!

Nieuwe leden

Nieuwe leden kunnen zich via onderstaand formulier aanmelden.

Clubtaken

Na het invullen van het aanmeldformulier word je doorgeschakeld naar de clubtaken pagina. Hier staat aangegeven wat het hebben van clubtaken inhoud en er staat beschreven wat de clubtaken bij SVL Volleybal zijn.

Aanmeldformulier

Contributie: De contributie word jaarlijks door de algemene ledenvergadering vastgesteld; Contributie dient betaald te worden binnen 1 maand na ontvangst van de nota. Het contributieseizoen loopt van 1 juli t/m 30 juni. Opzegtermijn: uiterlijk voor 31 mei.

In het kader van de AVG wet willen wij graag het volgende van jou weten: